[ Română Română ] [ English English ]    Duminică, 16 mai 2021, ora 00:28:13
Tîrgu-Mureş
[spre vechiul sit NetSoft]
Prețuri și Comenzi

Ofertă Instalare și Administrare Servere Linux

Utilizarea unui server cu sistemul de operare Linux prezintă o serie de avantaje cum ar fi costuri de licențiere inexistente, stabilitate și flexibilitate.
Serviciul nostru se adresează în primul rînd firmelor care doresc servere instalate și administrate profesional fără compromisuri pe partea de securizare şi cu toate serviciile dorite activate din start.
Preţuri  Comandă


Ofertă Antivirus Eset
ESET Smart Security, soluţia nouă ce integrează protecţie antivirus, antispyware, antispam, şi firewall, şi ESET NOD32 Antivirus, soluţia antivirus cu cele mai multe premii şi medalii din industrie.
Preţuri  Comandă


Ofertă Servicii Web
Oferta pentru servicii de găzduire pagini web (hosting), înregistrare domenii .ro, .eu, .com, .net, .org si DNS Hosting.
Preţuri  Comandă

Termeni și Condiții

Returnarea produselor și serviciilor

Consumatorul persoană fizică are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Confidențialitatea datelor

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, legislația ulterioară și Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clientul este informat că societatea noastră necesită datele personale în vederea furnizării produselor și serviciilor achiziționate de la NETSOFT SRL și emiterii documentelor fiscale necesare pentru acestea, precum și a notificărilor în interes legitim. Pentru detalii privind legislația în vigoare pe acest subiect, vă rugăm consultați www.dataprotecion.ro

Pentru procesarea comenzilor, strictul necesar de date cu caracter personal sunt transmise și către furnizorii direcți, aceștia fiind: hosting – Hetzner Gmbh, licențe antivirus - Axelsoft IT SRL domenii și certificate SSL - Romarg SA, Globhosting Romania, precum și indirect către furnizorii declarați ai acestora: Eset Sro (antivirus), ROTLD, Eurid, ICANN/OpenSRS (domenii), Comodo Security Solutions (certificate SSL).

Prin semnarea acestui acord clientul iși dă consimțământul expres și neechivoc că datele lui personale să fie prelucrate și utilizate de către NETSOFT SRL, fără alte obligații sau plăți fața de client, pentru scopurile sus menționate. Datele pentru care exista obligați legale (ex. legislația fiscală) se vor păstra pentru perioade conforme cu legile respective. Datele clienților cu care există relații comerciale se vor păstra până la existența acestora plus pentru interesul legitim de ușurare al comenzilor ulterioare: 36 de luni. Clientul are dreptul să să solicite copia, modificarea sau ștergerea datelor proprii cu caracter personal.

NETSOFT SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, legislația ulteriopară și Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoana vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnată și datată, ce va fi trimisa prin poșta la adresa: Str T. Vladimirescu Nr. 63/1, Jud. Mureș sau Email: office@netsoft.ro.