[ Română Română ] [ English English ]    Vineri, 23 martie 2018, ora 08:53:10
Tîrgu-Mureş
[spre vechiul sit NetSoft]
Prețuri și Comenzi

Ofertă Instalare și Administrare Servere Linux

Utilizarea unui server cu sistemul de operare Linux prezintă o serie de avantaje cum ar fi costuri de licențiere inexistente, stabilitate și flexibilitate.
Serviciul nostru se adresează în primul rînd firmelor care doresc servere instalate și administrate profesional fără compromisuri pe partea de securizare şi cu toate serviciile dorite activate din start.
Preţuri  Comandă


Ofertă Antivirus Eset
ESET Smart Security, soluţia nouă ce integrează protecţie antivirus, antispyware, antispam, şi firewall, şi ESET NOD32 Antivirus, soluţia antivirus cu cele mai multe premii şi medalii din industrie.
Preţuri  Comandă


Ofertă Servicii Web
Oferta pentru servicii de găzduire pagini web (hosting), înregistrare domenii .ro, .eu, .com, .net, .org si DNS Hosting.
Preţuri  Comandă

Returnarea produselor și serviciilor

Consumatorul persoană fizică are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Confidențialitatea datelor

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, DECIZIA nr. 200 din 14 decembrie 2015 a Preşedintelui ANSPDC și cu Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clientul este informat că societatea noastră necesită datele personale doar în vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate online pe netsoft.ro, telefonic, pe e-mail sau notificărilor cu privire la expirarea perioadei de valabilitate a produselor comercializate către clienții săi. Pentru detalii privind legislația în vigoare pe acest subeict, vă rugăm consultați www.dataprotection.ro

Pentru ușurarea comenzilor recurente, perioada de retenție a detelor personale este nedeterminată însă clientul are dreptul să acceseze, să modifice, să solicite copia sau ștergerea completă a datelor proprii cu caracter personal.

NETSOFT SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 și Regulamentul RGPD (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoana vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnată și datată, ce va fi trimisa prin poșta la adresa: Str T. Vadimirescu |Nr. 63/1, Jud. Mureș sau Email: office @ netsoft.ro.