[ Română Română ] [ English English ]    Sâmbătă, 15 mai 2021, ora 23:01:23
Tîrgu-Mureş
[spre vechiul sit NetSoft]
Servere Linux


Principalele tipuri de servicii bazate pe sistemul de operare Linux pe care le oferim:

Instalare
Instalarea unui server cu sistemul de operare Linux prezintă o serie de avantaje cum ar fi costuri de licențiere inexistente, stabilitate și flexibilitate.
Serviciul nostru se adresează în primul rînd firmelor care doresc un sistem (de regulă un server) instalat profesional: fără compromisuri pe partea de securizare şi cu toate serviciile dorite activate din start.

Tipuri de servere (la cerere se pot combina):

Administrare
Chiar dacă serverele Linux sînt, de regulă, deosebit de fiabile, întreţinerea este necesară: pe de o parte, pentru a păstra sistemul la zi cu actualizãrile de securizare (ameninţări şi soluţii noi apar aproape zilnic, motiv pentru care securizarea unui server nu este o operaţiune izolată ci un proces continuu) iar pe de altă parte pentru că necesităţile şi opţiunile utilizatorilor unui server sînt dinamice şi evoluează în timp.

Asistență tehnică Linux
În cazul în care aveți servere Linux care prezintă disfuncționalități, necesită reparații, reconfigurări sau pur și simplu doriți sa-i adăugați funcționalități noi, vă stăm la dispoziție cu intervenții tehnice la solicitare.