[ Română Română ] [ English English ]    Duminică, 23 aprilie 2017, ora 12:51:48
Tîrgu-Mureş
[spre vechiul sit NetSoft]
Servicii Web

Principalele tipuri de servicii web pe care le oferim:

Găzduire pagini web
Găzduirea siturilor web se face pe servere plasate într-un Data Center specializat cu legături multiple la Internet de viteză mare. Serviciile incluse în pachetele de webhosting oferite conțin:

  • Trafic nelimitat
  • Număr căsuţe poştale nelimitate
  • Număr baze de date nelimitate
  • DNS hosting
  • Interfaţă de administrare cPanel
  • Webmail

Realizare pagini Web
Una dintre categoriile de servicii pe care NetSoft le prestează este realizarea siturilor web. Acestea pot fi pagini de prezentare relativ simple sau mai complexe prin utilizarea unui sistem de Content Management (CMS).

Content Managementul este un sistem de administrare a conţinutului care permite gestionarea structuri site-ului Dvs. Cu ajutorul acestuia se pot crea noi secţiuni si pagini interioare, se pot insera imagini şi documente. Pagina va conţine un backend de administrare, accesibil persoanelor autorizate, cu ajutorul căruia aveţi posibilitatea să întreţineţi pagina.

Designul grafic, structura meniurilor şi a paginilor, precum şi conţinutul acestora se vor realiza pe baza specificaţiilor şi materialelor furnizate de beneficiar.

Paginile pot fi realizate în mai multe limbi cu detecţie automată sau posibilitatea de a selecta manual limba dorită.

Înregistrare domenii
Înregistrăm domenii .ro, .eu, .com, .net, .org

DNS Hosting
Serviciul DNS este necesar funcționări serviciilor de web și email al oricărui domeniu de Internet. Găzduirea DNS se efecuează pe servere redundante, aflate pe conexiuni și zone geografice diferite.